Meggyőződésünk, hogy a környezetünkhöz való tudatos viszonyulás kérdése ma már megkerülhetetlen, bármilyen területen is tevékenykednénk. Ezért igyekszünk olyan eljárasokat, beszállítókat, alapanyagokat előnyben részesíteni, amelyekkel minimalizálható a hulladék mennyisége, illetve az előteremtéshez szükséges kibocsátás. Csak néhány példát említsünk:

  • italaink elkészítéséhez nagy bag-in-box kiszerelésű minőségi gyümölcsszörpöket, illetve szódát használunk (hulladék pet nem keletkezik, csökken a szállítással összefüggő kibocsátás)
  • szelektív hulladékgyüjtéssel hozzájárlunk az újrahasznosítási folyamatokhoz
  • alapanyagainkat nagy kiszerelésben szerezzük be, ezzel egyszerre kevesebb költséget hárítunk a vendégeinkre és csökkentjük a fajlagos csomagolóanyag igényt is
  • fűtési rásegítésként magas hatásfokú fatüzelésű kandallót használunk
  • 2011-ben minden fényforrást LED izzóra cseréltünk jelentős elektromos energia megtakarítást elérve